WE NOW CARRY MENSWEAR FOR REAL COOL GENTS

Sinds Don Draper zijn opwachting maakt in de populaire serie Mad Men is de gentleman back in business. Grooming is hot, classics zijn de nieuwe musthaves. De chino, de v-neck sweater en het formele shirt maken een glorieuze comeback. In de kast van de smart casual man vind je tegenwoordig veel oldskool klassiekers, geïnspireerd op de helden van weleer. We noemen een Steve McQueen, een Marcello Mastroianni en een Terence Stamp. Real cool gents met een ongekend gevoel voor stijl. Van shoes tot shades.

Vanaf dit seizoen beschikt Jackie O. over een corner met herenkleding. We brengen het beste uit de collecties van Italiaanse labels zoals Patrizia Pepe, RA-RE en Brian Dales. Met jeans van 7 For All Mankind, waxed jackets van Barbour en knits van John Smedley. Hieronder alvast een bescheiden sneak peek. Om de complete collectie te bewonderen, breng je natuurlijk een bezoekje aan de winkel.

Photo credit: Barbour SS11 Heritage Collection

Photo credit: Patrizia Pepe SS11 Collection

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s