SPRING ESSENTIALS: POEDERTINTEN EN NIEUWE NUDES

Van rose beige tot sandy khaki: dit seizoen brengen de grote der fashion een beetje rust in je garderobe. Het kleurenpallet bestaat uit mooie, zachte en warme tinten voor een neutrale look. Romatic yet chic. Geïnspireerd op de met een Oscar bekroonde film Black Swan, vormt ballet hét thema dat je niet mag missen. En dat is inclusief transparante stoffen, zwierige pasvormen en los vallende laagjes. Aan de ene kant hebben we de klassieke poedertinten die al een paar seizoenen lang meegaan en ook dit voorjaar weer furore maken en aan de andere kant is er ruimte voor nieuwe nudes met veel zandkleurige safari-tinten die prima matchen met het armygreen dat dit voorjaar ook geregeld acte de présence geeft.

Designers hebben de nudes gewillig in gun collecties opgenomen. Chloé mag dan zo’n beetje de ambassadrice van de eerder genoemde kleurtjes zijn, dit voorjaar krijgt het modehuis bijval van o.a. Etro, Bottega Veneta en Yves Saint Laurent. Jackie O. heeft voor de dames fijne items van o.a. Patrizia Pepe in de rekken hangen. Om de koele kleurtjes net even wat meer kracht bij te zetten, mix je de bescheiden tinten met textured accessoires van bijvoorbeeld gevlochten leer, canvas of raffia. Voor meer stylingtips of voor het shoppen van nude-kleurige musthaves zien we je soon @ Jackie O!

Photo credit: Patrizia Pepe SS11 Collection

One thought on “SPRING ESSENTIALS: POEDERTINTEN EN NIEUWE NUDES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s