THE JACKIE O. JOURNAL LAUNCHES TODAY

Jackie O. is een inspirerende plek waar modebewuste vrouwen en mannen zich laten verrassen door stijlvolle creaties van absolute toplabels. Onze verfrissende lifestyle willen we graag ook na sluitingstijd met jullie delen. Daarom is vanaf nu The Jackie O. Journal online te vinden! Op dit blog vind je wekelijks sneak previews, absolute musthaves, niet te missen trends, bijzondere items, new arrivals, fijne acties and so on. Als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe post? Meld je dan aan voor dit blog door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. See you @ Jackie O!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s