IRO | FRENCH CHIC MEETS STREET COOLNESS

Au revoir New York, Paris je t’aime. Modepopjes, hipsters en fashionista’s strijken (weer) neer in de classy Franse fashion-stad. Even leek Parijs in de vergetelheid te raken, maar dat bleek slechts een fase, want la douche France is hotter dan ooit. Met hoogtijdagen voor de Franse designers en labels. Zo heeft Jackie O. het prachtige IRO in de rekken hangen. Een label dat street style moeiteloos mixt met het klassieke French-chic stijltje.

Zeg boyish bikerjackets, easy pants en zijden playsuits. Het label vormt een aanlokkelijke fusion van egde, rock-‘n-roll een vleugje vintage. Oprichters Laurent and Arik Bitton gebruikten in hun muzikaliteit als voornaamste inspiratiebron voor het creëren van een fijne serie simpele, maar coole designs. Niet gek dus dat celebs als Elle Macpherson, Cameron Diaz en Marissa Miller met enige regelmaat gespot worden in het Franse label. En ook onze eigen Lieke van Lexmond en Ellemieke Vermolen zijn er gek op.

Bij Jackie O. vind je een uitgebreide IRO-collectie. Met pareltjes van pronkstukken, variërend van stoere bloesjes tot super vrouwelijke tanktops. Eagerness all over? Stil je honger dan snel en wacht vooral niet te lang, want er zijn meer fashionable kapers op de kust. Yes ladies, het Franse label vliegt de winkel uit. A demain!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s