MYBRAND | NEW IN

Hij zit steevast in je koffer, gaat mee naar zo’n beetje ieder credible festival en wordt gerockt tijdens de betere strandfeestjes. Het MyBrand t-shirt is DE mutshave van deze zomer. Vorig jaar deed het felbegeerde kledingstuk het al goed, maar dit seizoen is het label van plan om daar gewoon nog even dunnetjes overheen te gaan.

En dat moet lukken, want de tees van My Brand behoren sinds het prille begin tot de favorieten van modeminnend Nederland. En terecht, want de op de fashionscene geïnspireerde T-shirts zijn uitstekend te combineren met zo’n beetje ieder kledingstuk. Denk stoer en sexy in de mix met een vintage denimshort, ga voor nonchy met een cropped skinny, flatjes en een easy cardigan en let’s go crazy met een destroyed broekje aan je brilliant butt.

Hieronder de nieuwste stijlen. Vers binnen, maar niet voor lang. Want het weekend is begonnen en de zon geeft weer genadeloos acte de présence. Dus voordat je de Prosecco rijkelijk laat vloeien, breng je eerst even een bezoekje aan Jackie O. voor jouw very own MyBrand!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s