TOV ESSENTIALS | NEW LUXURY

Accessoires maken de look. Een simpel jurkje transformeert in een weddingwaardig exemplaar met behulp van een in het oog springende tailleriem, een mooie ketting en een paar goede oorbellen. Voeg er een paar prachtige killerheels en een sophisticated clutch aan toe et voilà! Oh zo-simpel wordt oh-zo wow!

TOV ESSENTIALS maakt elegante accessoires die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. Essentials die je outfit complimenteren en jaloersmakende blikken opleveren. Met dank aan de geraffineerde details, het design, kwaliteit en functionaliteit. En yes, het moet-ik-hebben-gehalte is enorm. Begrijpelijk ook. Want de most wanted accessoires worden met de hand vervaardigd in het TOV-atelier in Florence. Naast puur vakmanschap worden de eyecatchers dus ook voorzien van flink wat liefde.

Maak van iedere outfit een fashionable feestje. New Luxury in het kwadraat. Geen ordinaire kermis of een overdaad aan opsmuk maar een paar stijlvole accessoires die perfect passen bij jouw vers geshopte look. Jackie O. heeft o.a. verschillende muntkettingen en schakelarmbanden die gemaakt zijn van zuiver edelmetaal, gefixeerd en verguld met goud, rosegoud of zilver. Ieder sierraad gaat met jou mee in een mooie luxeverpakking. Doet het altijd goed op verjaardagen. Naast kettingen en armbanden, hebben we ook tassen en riemen van het label. Benieuwd naar de complete TOV-collectie? Breng dan een bezoekje aan de shop.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s