SALE @ JACKIE O.

Nog even snel een fijne Ibiza-waardige outfit bij elkaar sprokkelen? Je zomergarderobe last minute vullen met nieuwe tops en zwoele zomerjurkjes? Bij Jackie O. krijg je nu 50% korting op de complete zomercollectie. Needless to say: op = definitely op. Dat wordt dus even een tussenstop in Noordwijk plannen voor je het grijze NL verruilt voor de tropische stranden van Bali. En als je dan toch acte de présence geeft: de nieuwe collectie druppelt -as we speak- binnen. En da’s ook wel een passessie waard, toch?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s