NIEUW SEIZOEN, NIEUWE ESSENTIALS

Alle strandfeestjes ten spijt, de zomer zit er wel zo’n beetje op. Buiten tafelen maakt plaats voor binnen shoppen. Het belooft weer een ab-fab seizoen te worden met trends waar menig modehartje sneller van gaat kloppen en essentials to die for. Dit seizoen gaan we back to black, verhogen we onze aaibaarheidsfactor met stoere animal prints en adoreren en masse de jaren ’60.

We halen onze inspiratie uit indianenstammen, worden verliefd op de parka en hullen ons in classy kledingstukken met gouden en zilveren details. Ook zijn de seventies terug in het straatbeeld, hebben we wederom oog voor designs met kant en hangt er in iedere kast een maxi skirt, dress of coat. Kortom: de herfst lonkt!

Jackie O. is helemaal klaar voor een nieuw seizoen. De komende maanden lees je op dit blog over niet te missen new arrivals, fabuleuze fall picks en de ultieme musthaves die in iedere najaarsgarderobe te bewonderen zijn. Daarnaast houden we je op de hoogte van lovely stijltips en stellen we iedere maand een inspirerende look samen. Het najaar is begonnen.

Maxi Moments by Gucci & Yves Saint Laurent 

The Tribe by Proenza Schouler

Shiny & Sparkly by Alexander Wang & Balmain

Back to Black by Chloé & Stella McCartney

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s