IRO FALL ESSENTIALS

IRO is misschien wel HET merk van dit moment. Net zoals veel Franse pareltjes waaronder Isabel Marant en A.P.C. is het label favoriet in kast van celebs, stylisten en modemeisjes. Niet in de laatste plaats vanwege de perfecte pasvorm, het vleugje Franse elegantie en de nodige edgy afwerkingen. De broers Laurent and Arik Bitton weten dan ook precies in welke sophisticated creaties de ladies zich het allerliefste hullen.

De designs zijn een tikkeltje sober yet rockish, terwijl de stoffen juist oneindige luxe en sophistication uitstralen. De onbetwiste IRO-look is effortless cool. En daar smult modeminnend celeb-land natuurlijk van! Anne Hathaway, Ginnifer Goodwin en zelfs good old Kate zijn verslaafd aan de rough luxury picks van het Franse label. En ook Rihanna en Elle Macpherson mixen hun opvallende couturestukken met de verfrissende, Franse musthaves.

Jackie O. heeft een aantal bijzondere pronkstukken van IRO in de winkel hangen. De jasjes zijn vanaf het prille begin een absolute musthave. Daarnaast vind je bij ons dit seizoen o.a. jeans, tops, jassen en tassen. Hieronder een tipje van de modieuze sluier. Meer zien? Check dan snel Jackie O. De nieuwe collectie is nog maar nét binnen en vliegt nu al de winkel uit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s