STYLISH SUPERTRASH IS READY FOR FALL

SuperTrash groeide in krap een paar jaar tijd uit tot een fenomenaal hoogtepuntje van wereldformaat. En terecht. Want super woman Olcay Gulsen weet precies hoe de ambitieuze fashionista’s van heutzutage het allerliefste flaneren over de werkvloer, waarin zich hullen als de bubbels rijkelijk vloeien en in welke ab-fab dresses ze romantisch gaan dineren met hun significant other. Niet voor niets beoordeelt de SuperTrash-frontvrouw dit seizoen de creaties van de verschillende designers in Project Catwalk.

De nationale en internationale fashionscene zijn inmiddels meer dan gevallen voor de outfits het IT-girl label all the way from LA. In ruim 24 landen over de hele wereld vliegt het Supertrash de winkels uit. Ook bij Jackie O. zijn de classy ontwerpen favoriet. Sterker nog: bij ons vind je de grootste collectie Supertrash van zo’n beetje de hele regio.

Van stoere print tees tot sexy jurkjes en van edgy jumpsuits tot footwear to die for; items waar wij vrouwen heel hebberig van worden. Niks hoppen van shop tot winkel, je scoort in één keer feilloos een complete najaarslook. In het kader van je garderobe winterklaar maken wel zo handig. Het hele ensemble aan fall trends komt voorbij in de collectie van SupterTrash. Zo zie je de befaamde animal print opduiken, spot je veelvuldig het camel-kleurtje en maakt ook de 70’s-vibe gewillig haar opwachting.

Hierboven een aantal musthaves die nu in de rekken van Jackie O. hangen. Smaakt het naar meer? Check dan eerst het filmpje en cruise daarna direct richting Jackie O. voor jouw portie SuperTrash.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s