LOVELY L’AUTRE CHOSE

Oh how we love shoes! Is er één outfit die niet compleet is zonder een mooi paar aan je fabulous feet? Sterker nog: een onflatteus laarsje, een net-niet-ballerina of een versleten bootie downgraden zelfs de meest stijlvolle outfit. Yes, ladies schoenen maken de vrouw. Hoog tijd om ervoor te zorgen dat je naast een kast vol mooie jurkjes en jasjes ook een plank vol fancy footwear verzamelt.

Te beginnen met een paar van het label L’autre Chose, wat letterlijk ‘iets anders’ betekent. Zoals de naam wellicht doet vermoeden zijn de prachtige designs van dit merk voorzien van een elegante Franse twist. Voeg daar de ontwerp-skills van de Italiaanse schoenengoeroe Alfredo Boccaccini aan toe et voilà een van de meest geliefde footwear labels is een feit. Hoewel de ontwerpen heel erg van nu zijn, wordt er overduidelijk terug gegrepen naar traditioneel vakmanschap. En dat komt de kwaliteit zeker ten goede. Niks zo armoedig als een paar dat na een avondje cocktails volledig vertrapt is.

In grote wereldsteden als Londen en Berlijn zijn ze fan. Maar jij hoeft thank god niet de gypsetter uit te hangen om dat felbegeerde paar te bemachtigen. Jackie O. heeft sinds kort verschillende prachtexemplaren van L’autre Chose in de collectie. Denk aan de immer classy pump, het edgy enkellaarsje en de casual yet sophisticated over the knee boot. Kortom: voor iedere dag van de week hebben we een fijn design in de winkel staan. Leuk om binnenkort zelf te shoppen, maar minstens zo leuk om op je kerstlijstje te zetten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s