SALE @ JACKIE O.

It’s THE time of the year. Jackie O. trakteert haar klanten weer op een erg fijne sale met kortingen tot 30%. Ideaal voor wie dit jaar fashionably late is met het aanschaffen van de ultieme winterlook of voor wie nog op zoek is naar een aardigheidje voor onder de boom. Van warme winterknits tot prachtige party dresses; een goede collectie sale-items hangt in de winkel voor je klaar. Wie te lang wacht, vist achter het spreekwoordelijke net. Hijs je dus snel in een shopwaardige outfit en verzamel bij Jackie O. jouw favoriete fall/winter musthaves voor een zacht prijsje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s