SAY YES TO THE DRESS

Sofia Vergara, Cindy Crawford en Heidi Klum zijn het er allemaal het er allemaal over eens: heart Hale Bob! De jurkjes van het befaamde label zijn een regelrechte hit in The Hills. Niet in de laatste plaats vanwege de elegante pasvorm en het gebruik van rijke materialen, zoals prints, zijde en pailletten.

Vrouwen overal ter wereld vallen als een blok voor de easy yet sophisticated items. Met dank aan de visie van designer Daniel Hobot. Hij werd geboren in Casablanca, verhuisde naar Parijs en werd verliefd op de fabuleuze levensstijl van hip Hollywood. Met Hale Bob brengt hij een ode aan de onbetwiste Los Angeles Lady. Een vleugje Venice, een snufje French Chic en een tikkeltje LA-glam maken van ieder design een fashionable feestje.

En daar houden we van zo tegen de donkere, maar oh-zo gezellige decemberdagen. Want met een hele berg kerstdiners, borrels en Oudejaarsfeestjes op komst, kun je wel wat moois gebruiken in je kast. De dresses doen het zeker ook goed op je lijstje voor good old Santa. Gooi er dus gauw een goede pas-serie uit en reserveer alvast dat felbegeerde plekje onder de boom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s