EDITORS’ PICK

Sommige kledingstukken verdienen absoluut een ereplaatsje op het Jackie O. blog. Zo ook dit fabuleuze jasje van Patrizia Pepe, dat inmiddels tot de kastkronieken van de stijlvollen der aarde behoort. Immer elegant, French chic ten top. Je draagt het gemakkelijk over een fabulous jurkje of op een goede jeans. Cool in een feestelijke combi, maar net zo prachtig om zo te dragen op een doordeweekse dag. En da’s handig als het what-to-wear-syndroom weer eens opduikt op de vroege morgen. Of avond, want een kleine kledingcrisis ligt altijd op de loer.

Wendy van Dijk en Sandra Schuurhof worden met enige regelmaat gespot in deze Patrizia Pepe. Ook jij kunt je de felbegeerde musthave eigen maken. Jackie O. heeft onlangs weer een aantal jasjes vers binnen gekregen. Wegens succes geprolongeerd, kunnen we wel stellen. De eerste serie vloog de winkel uit, maar nu is de gewillige eyecather terug voor part II. Hebben, hebben, hebben!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s