JACKIE O. GOES SOCIAL

Nu tout le monde aan de Facebook is, kan Jackie O. natuurlijk niet achterblijven.Vanaf nu houden we jou op de hoogte van new arrivals, niet te missen essentials en coole acties via ons blog én onze kersverse Facebook-pagina. Met dank aan je iPhone of je Blackberry heb je het laatste Jackie O. nieuws immer binnen handbereik. Ideaal als je een prangende collectievraag hebt, maar ook als je gewoon even wilt laten weten van welke musthaves jouw modehartje sneller gaat kloppen. Starting now! Klik hier om direct naar de FB pagina te gaan of check de banner aan de zijkant van dit blog. Like, like, like!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s