NEW LABEL LIVIANA CONTI

Nieuw jaar, nieuw labels. Sinds kort vind je in de rekken van Jackie O. knitwear van Liviana Conti. En hoe. Het Italiaanse label brengt ingenieuze vesten en experimentele tops die verder gaan dan het gemiddelde tricootje. Ja, wat het merk brengt is werkelijk beyond breisels. Denk Italiaanse glamour met een edgy randje en een minimalistische touch. Alle designs worden gekenmerkt door gelaagdheid en structuur, perfect voor wie gek is op de welbekende layer trend.

Designer Liviana wordt niet voor niets de ‘leading lady of inventive knitting’ genoemd. Haar ontwerpen hebben vaak een comfortabele fit, maar zijn tegelijkertijd super vrouwelijk wat betreft de cut. Centraal staan de innovatieve details én de hoogwaardige kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van prachtige stoffen en breisels, zoals Merino, kasjmier, Alpaca, zijde en Italiaans katoen. De collectie wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Niet zelden komt er tijdens de totstandkoming het nodige handwerk aan te pas. Kortom: wie zich in aan de vooruitstrevende knits van Liviana waagt, hult zich in pure rijkdom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s