JACKIE O. LANCEERT SUPERTRASH SHOP-IN-SHOP

Adios heren, hellooo ladies! De mannencorner van Jackie O. is niet meer. In plaats daarvan verblijden we vrouwelijke stijlconnaisseurs vanaf nu met heel veel extra vierkante meters aan fijne musthaves en lovely essentials. Zo heeft Jackie O. onlangs een stunning SuperTrash shop-in-shop gelanceerd! En dat bekent nóg meer moois van het label in onze winkel. Met de komst van deze unieke corner zijn we stiekem gewoon een van de grootste SuperTrash-verkooppunten in de omgeving. Als dat geen flesje bubbels waard is! Binnenkort vind je hier de eerste beelden, maar je kunt onze kersverse corner nu al LIVE bewonderen én leegshoppen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s