NEW LABEL SMAAK

Tassen maken de vrouw. Niet voor niets ontaard een ogenschijnlijk onschuldige aankoop  bij het gros van de fashionista’s in een hardnekkige verslaving. In de rekken van Jackie O. vind je sinds kort een brand new label om je tassen-tic te voeden: Smaak. Oer-Hollands, origineel en oh-zo lovely. Het designteam achter de sophisticated Smaakmakers bestaat uit winkeleigenaar André Grundmann én de Fransman Vincent Blanchard, die eerder werkte voor o.a. Louis Vuitton. En yes, die weten wel wat wij vrouwen graag aan onze stijlvolle armen zien bungelen.

Alle tassen zijn gemaakt van prachtig Italiaans runderleer en worden geproduceerd in een groot aantal eye popping kleurtjes. Denk basic black, grijs en taupe, maar ook mintgroen, kanariegeel en poederrood maken hun opwachting. De designs variëren van tote tot clutch en van portemonnee tot etui. Met zoveel verschillende uitvoeringen is het bijna onmogelijk om niet een heel klein beetje verliefd te worden op de pareltjes. De kans is groot dat je bij je volgende shopsessie met een stunning outfit én matching bag de deur uit wandelt. En reken maar dat het naar meer Smaakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s