SPRINGTIME IS ON MY MIND

Let me tell you ’bout the birds and the bees and the flowers and the trees. Nu de zon ein-de-lijk van zich heeft laten horen, krijgen we allemaal spontaan lentekriebels. Met je blote voeten in het gras, ongegeneerd aan de prosecco met je BFF of lekker lunchen met je verkering op jullie oh-zo knusse dakterras. Kortom: springtime is calling you en dat betekent natuurlijk dat je weer eens een goede lenteachtige shopsessie op de agenda mag zetten. Om je alvast een idee te geven van al het moois dat in de Jackie O. rekken hangt, hebben we alvast een kleine preview gemaakt.

Zoals het een echt voorjaar betaamt, is er ook dit jaar lekker veel kleur in de collectie te vinden. Mierzoete pasteltinten a la mintgroen, peachy peach en pink sorbet geven acte de présence. Bij Phillip Lim, Louis Vuitton en Ralph Lauren kunnen ze er maar geen genoeg van krijgen en ook onze modehartjes gaan sneller kloppen van al deze zoete zaligheden. Andere fijne kleuren die opduiken in onze collectie zijn o.a. koraalrood en kobaltblauw. Oh how we love spring!

We houden het nog even olijk en vrolijk, want ook de stoffen zorgen dit seizoen voor een goede dosis gezelligheid. Gebloemde creaties à la Proenza Schouler worden afgewisseld met glansrijke fabrics, leer en paisley prints. Maar ook om de bewerking is behoorlijk in your face. Materialen krijgen een driedimensionale behandeling en gelaagdheid en structuur zijn meer dan ooit van de partij. Denk veren, ruffles, geplooide plissé panden en tweed details.

Ook qua accessoires houden we het verre van rustig. De Scandinavische soberheid wordt heel even in de noordelijke ijskast geparkeerd, terwijl de oversized tassen, opvallende sleehakken, raffia hoeden, etnisch geïnspireerde oorbellen en delicate taille riemen je genadeloos om de oren vliegen.

Maar er is ook romantiek te bespeuren in het modebeeld dat we dit voorjaar rocken. Zijden chiffon, kant en broderie details maken jouw garderobe zowel super sexy als lieflijk. Onthullend, maar toch subtiel. Er moet wat te raden over blijven in flirty tijden van spring. Opvallend zijn verder de nieuwe lengtes. Qua broeken houden we het kort: de cropped skinny is dé denim die iedere moderne fashionista in haar kast heeft. Tegelijkertijd kan het wat betreft dresses niet lang genoeg zijn met als stralende middelpunt de stunning maxi skirt.

Als je nu nog geen zin om te shoppen hebt, weten wij het ook niet meer. Ter ere van een nieuw seizoen houdt Jackie O. binnenkort overigens een fantastische fashion show voor vaste klanten. De foto’s zijn soon online te vinden!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s