TWIN SET TRAVEL PICKS

Capri is calling, Saint-Tropez lonkt. Met flink wat extra vrije dagen in het vooruitzicht zou het zomaar eens kunnen dat jij binnenkort op het vliegtuig stapt voor een portie zon, zee en bubbels. Als een ware gypsetter ben je helemaal klaar voor een lang weekend cruisen van kust naar club en van diner naar café. Living the good life!

Tijd om je vintage kofferset te vullen met fijne musthaves van Jackie O. All time favorite Twin-Set heeft flink wat strandwaardige creaties in de collectie. Dit seizoen brengt Simona Barbieri, de creatieve geest achter het label, je in mediterrane sferen met de nodige romantische invloeden en hier en daar zelfs een rockish randje. Hippie-chic 2.0 meets prairie spirit met frisse florals, mooie broderie details en cutie kantjes. Plus -zoals het een ware zomerlook betaamt- wit en camel in overvloed.

Let vooral ook op de fijne combinatie van verschillende materialen en technieken die van alle items bijna Haute Couture maken. De details en silhouetten zijn een knipoog naar het verleden, met snitten uit de jaren ’50 en popart invloeden uit de jaren ’60. Combineer en flaneer met een tortoiseshell zonnebrilletje op je neus, floppy hat op je hoofd en een je Celine tas aan je arm. Absolutely Fabulous!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s