ITS FASHION SHOWTIME

Eind maart bracht Jackie O. met een spectaculaire fashionshow een ode aan de nieuwe spring/summer collectie. Het werd een fabuleus modefeestje met front row speciale klanten, achter de decks Bart van Liefland en op de catwalk stunning modellen die  allemaal onder handen (en haren) waren genomen door de professionals van New Image Kappers. Samen showden ze maar liefst 42 geweldige setjes gestyled met dé musthaves uit onze collectie.

Maar daar bleef het niet bij! Want wat is een feestje zonder goodies en foodies? En dus vloeiden de bubbels van Bubb Royal rijkelijk en waren de heerlijke hapjes van Bij de Buren niet aan de slepen. Om de voorjaarsvibe extra kracht bij zetten, liepen spraygirls rond met de parfums van E.Coudray en Juliette Has a Gun. Alle aanwezige fashionista’s konden na de show nog even lekker los gaan op de collectie. En met 15% korting op iedere aankoop hebben we dat geweten ook!

Uiteraard willen we alle shoppers, modellen, hairstylisten, visagisten en leveranciers ontzettend bedanken voor de mooie avond. Zonder jullie was het vast niet zo’n feestje geworden! De show gemist? No worries! Het was zo’n groot succes dat we er hoogstwaarschijnlijk in het najaar weer een doen. Hou ons blog of onze Facebook pagina in de gaten als jij er de volgende keer (weer) bij wilt zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s