SUMMER ESSENTIAL TKEES

Nicky Hilton flaneert ermee over Robertson Boulevard en Jessica Alba shopt er Barneys op leeg. TKEES is de nieuwe crush van hip Hollywood! De cool meets comfort slippertjes met een touch of glam vormen een welkome aanvulling op je oh-zo zonnige zomergarderobe. Helemaal nu het kwik stiekem stijgt richting tropisch. De weergoden zijn ons de komende dagen goed gezind en geven ons alvast een erg fijne preview van een fab seizoen vol heerlijke seaside lunches, strandbezoekjes en BBQ-dates op het dakterras. En hoe kun je dat nou beter doen dan met een paar stunning slippertjes aan je keurig gepedicuurde voetjes?

Het leuke van TKEES is dat je voor elke ‘mood’ een ander paar in de pocket kunt hebben. Gebaseerd op de verschillende soorten make-up zijn er tal van slippertjes verkrijgbaar. Zo zijn de foundation exemplaren soft en neutraal, terwijl de polish collectie barst van knalkleurtjes. Liever iets in de lijn van zoete poeders en pastels? Dan zijn de Blushes jouw favorieten. Wie het graag simpel houdt, kiest voor een paar liners. Na verkooppunten in LA, New York en Miami ligt TKEES nu ook bij Jackie O. In het totaal zijn de cosmetics for your feet verkrijgbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. Kom dus snel jouw favo slippertjes shoppen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s