NEW LABEL PHILIPPE MODEL

Van het slippertje naar de sneaker. De tijd van bubbels op je strandbedje drinken is voorlopig passé. Tenzij je de komende dagen vertoeft op een tropisch eiland à la St. Barths zit je de komende tijd vooral opgescheept met grijze wolken, regen en andere rottigheid. En dus hijsen we ons maar weer eens in . Te beginnen met één nagenoeg perfecte sneaker. En laten we nou net een prachtig nieuw merkje in the pocket hebben.

Phlippe Model is wat je krijgt wanneer je de fashion sense en de perfectie van een Franse hoedenmaker en een Italiaanse designer met elkaar mixt. Inderdaad, het beste uit twee werelden! En dat is nou precies wat een sneaker van het befaamde label zo bijzonder maakt. Italian Flavor meets French bon ton. Bovendien wordt iedere schoen met de hand gemaakt. Een sterk staaltje traditionele ambacht en vakmanschap gaan gepaard met prachtige materialen. Zoals het een waar Italiaans/Frans merk betaamt, is naast de kwaliteit ook de pasvorm om van te smullen. Genoeg redenen dus om een paartje te komen passen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s