MEET MEXICANA

Très très cool, een tikkeltje westernish, maar met een Mexicaanse twist. De boots van Mexicana zijn dé ultieme All-Time musthave. Samengesteld met de mooiste materialen, voorzien van handgemaakte details en geïnspireerd op de Zuid-Amerikaanse lifestyle, vormen de eyecathers typisch een gevalletje van mag-niet-ontbreken-aan-jouw-voeten.

De stoere stappers ademen één en al passie. Niet voor niets zijn de dames en heren van Mexicana gemiddeld drie weken met één paar bezig. En dat merk je als je er in stapt, want ach wat zitten ze lekker en wat staan ze lovely! Kwaliteit, originaliteit en respect voor de Mexicaanse tradities zijn als sinds 1988 de drijvende kracht achter het van oorsprong Franse label.

Destijds stond het dragen van cowboyboots voor rebels en avontuurlijk. Anno 2012 is Mexicana haar wilde haren zeker nog niet kwijt. Maar bovenal omvat het label een uitgebalanceerde collectie van classics, fashion en luxe, met als herkenbare details de welbekende studs en de gestikte bloemen. Combineer met je coloured skinny voor het ultieme zomergevoel (bij gebrek aan een portie zon), of draag ze onder je denim shorts voor een extra vleugje coolness! We like!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s