SALE @ JACKIE O.

Voor alle shopgrage ladies heeft Jackie O. FAB nieuws. We beginnen vanaf vandaag met onze jaarlijkse SUMMER SALE! En dat betekent fladderende maxi dresses, zomerse florals en pretty paisley prints voor erg fijne prijsjes. Een must voor iedereen die nog ruimte in z’n koffer heeft (of maakt) en last minute nog wat vakantie-looks wil binnen tikken. Maar ook de thuisblijvers kunnen hun modehartjes ophalen bij al het moois dat nu met 30% korting in de winkels ligt! Met een klein omweggetje naar de Spaanse eilanden dus, zo luidt het devies, want hey té lang wachten, is achter het spreekwoordelijke net vissen. Shop now!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s