COOL CURRENT/ELLIOTT

Van Charlize Theron tot Kate Bosworth en van Miranda Kerr tot Sarah Jessica Parker. Plus nóg een hele berg fashionable sterretjes. Het jeansmerk Current/Elliott heeft inmiddels een aardige clientèle in the pocket. Want dat is wat je krijgt als twee super stylisten + bijbehorende skills besluiten om een vintage-inspired denimlabel te lanceren. Emily Current en Meritt Elliott zijn gek van florals, polkadots, sterren en strepen. Minstens zo dol zijn de dames op de rijke Amerikaanse denim-tradities. En dat levert erg fijne spijkerbroeken op mét respect voor de eigen jeanshistorie.

Het stylisten-duo had bij het vervaardigen van de juweeltjes twee doelen voor ogen: de mooiste broeken aller tijden nieuw leven inblazen, plus dat zo te doen dat de ontwerpen ook nog eens flatterend, comfortabel en draagbaar zijn. Daarbij gebruikten ze hun mode-ervaring en eigen, vergaande passie voor denim en ja, dat levert stijlen op om van te smullen! Met name de ‘stiletto’ zwaait momenteel de scepter in modeland. Deze skinny met easy fit heeft menig A-lister al weten te overtuigen en wordt ook wel liefkozend de IT-jeans genoemd. Logisch dus dat designer Diane von Furstenberg zich onlangs zelfs aan een heuse collab waagde.

Sinds kort vind je Current/Elliott ook bij Jackie O. in de jeanskast. Zo ligt o.a. het stunning sterren exemplaar op je te wachten. Jessica Alba was al fan en onlangs werd ook Khloe Kardashian in een exemplaar gespot. Rachel Bilson werd verliefd op de blauwe variant evenals actrice Dakota Fanning. De broekjes zijn allemaal afkomstig uit de Stars and Stripes Serie die verder is uitgebreid met coole tees en tops. Jackie O. beschikt over een mooie selectie uit deze mini-collectie. Maar er is meer moois wat je zeker niet mag, kan en wil missen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s