BRAND NEW FAME ON YOU

Tropische dagen vragen om lovely summer musthaves. Natuurlijk spot je jouw favo summer essentials bij Jackie O. Zo hangt sinds kort het Franse label Fame on You in onze rekken. Dit nieuwe merkje met FAB photo tees to die for is geïnspireerd op de underground pop, fashion en art cultuur. Lekker rauw, rockish en hier en daar een tikkeltje tegendraads.

Super voor een zonnige zomerdag, maar minstens zo cool tijdens het cocktails sippen. De tees zijn verkrijgbaar in edgy basiskleuren als zwart, wit en grijs. De fit is lekker loose en voorzien van een v-neck of ronde hals. Combineer met kleurrijke skinny jeans of grove knits of stoere leathers. Een zekerheidje voor in de koffer van soon to be vakantiegangers. We houden d’r van!

En het mooie is: ieder  T-shirt verschijnt in een gelimiteerde oplage, dus je hoeft niet bang te zijn dat half NL en omstreken in ‘jouw’ design over de boulevard flaneert. Get yours now before it’s gone!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s