LOVELY LEMPELIUS

Je koffer met zomerse outfits is nog niet uitgepakt of de next best thing hangt alweer op je te wachten in de rekken van Jackie O. Lempelius is hét jassenmerk waar je dit najaar in gezien wilt worden. En ook al wil je (voorlopig) helemaal niks weten van temperaturen beneden nul, dit outerwear label smaakt duidelijk naar meer. Veel meer.

Designer Bettina Lempelius werd geboren in Hamburg, woonde jarenlang in New York en heeft zich inmiddels in de übercoole metropool Berlijn gevestigd. En dat leverde genoeg inspiratie op voor een nieuwe generatie jacks en jassen. De designs zijn clean, cool, comfortabel en bovenal très Noord-Europees. Of zoals Lempelius het zelf zegt: it represents the new sophisticated casualness.

In 2004 lanceerde de Duitse haar eerste collectie en sindsdien is het merk wereldwijd een favoriet van de meest toonaangevende winkels. Ook Jackie O. is inmiddels verliefd. Eigenlijk is het onmogelijk om niet te vallen voor deze pareltjes. Hang je bikini dus gauw aan de wilgen en haast je richting Noordwijk om een van de onderstaande prachtexemplaren te bemachtigen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s