MUSTHAVE – MR & MRS FURS

Een paar Louboutins, een Birkin Bag van Hermès, gympen van Isabel Marant en een ring van Tiffany’s. Er zijn items die je gewoon MOET hebben. Uit naam der fashion. Just because. Aan het imposante rijtje pronkstukken voegt Jackie O. dit seizoen een nieuw artikel toe: een parka van MR & MRS FURS!

Zoals de naam wellicht doet vermoeden, is dit Italiaanse label opgericht door een sophisticated dame en heer die een gezamenlijke passie voor bont koesterden. De doorsnee fur coat aanbod vonden ze wel erg gewoontjes en dus besloot het hipster couple een eigen label te lanceren met jassen die behalve prachtig ook praktisch en onconventioneel zijn. Dat is gelukt, kunnen we verklappen!

Kost wat, maar dan ben je toch wel in het bezit van een uniek item. Het aantal verkooppunten in ons land is op één hand, of eigenlijk zelfs maar twee vingers te tellen. No way dat je volgende week dus je buurvrouw in dezelfde jas spot terwijl je door de Albert Heijn sjeest. Iets wat je over een mooie Canada Goose, een Woolrich of een Moncler tegenwoordig niet kunt zeggen. Kortom: wil je dit najaar op originele wijze het straatbeeld rocken, dan shop je een jas van MR & MRS FURS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s