FALL/WINTER FASHION SHOW JACKIE O.

Na een super succesvolle zomereditie kwam Jackie O. begin oktober met een fabuleuze fall/winter show! Dé musthaves uit de nieuwe collectie werden uitgebreid op de catwalk geshowd onder het genot van een goed glas Bubb Royal, een lekker hapje en de fijne beats van onze DJ. De modellen werden onder handen genomen door de hairstylisten van New Image kappers en de visagisten van ICI Paris. Met méér fashions en méér fashionable gasten was deze editie nog grootser en meeslepender dan de voorjaarsvariant.

Na afloop van de show konden de dames hun favoriete musthaves natuurlijk ook meteen private shoppen. Maar daar bleef het niet bij. Om het allemaal nog mooier te maken, kregen alle aanwezige fashionista’s 15% korting op de gehele nieuwe collectie! Alle lovely ladies (én verdwaalde heer) gingen er na afloop van de show vandoor met een heuse goodiebag vol fijne spulletjes van o.a. SuperTrash, Hale Bob, Barong Barong, ICI Paris en Bubb Royal. Het event leverde natuurlijk een berg coole kiekjes op! Hieronder een impressie:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s