OH KOM ER EENS KIJKEN

Voor wie nog snel de laatste 5 december presentjes bij elkaar moet shoppen heeft Jackie O. een aantal fabuleuze sint suggesties bij elkaar gesprokkeld. Terwijl jij, met de handen in het haar, probeert een soort van gedicht in elkaar te flansen en last minute loopt te kliederen met behangselplak en oude kranten, spelen wij wel even voor hulpsinterklaas. Deze zes picks doen het altijd goed in de schoen van de onbetwiste Fashionista. Wedden dat ze spontaan weer gaat geloven?

JackieO_onderboom

1. Belforte skull candle
2. Repeat kasjmier muts (verkrijgbaar in twee verschillende kleuren mét bijpassende handschoenen!)
3. Twin-Set leren handschoenen
4. B.Belt riemen
5. Barong Barong stingray armbanden
6. Antik Batik clutch

En wie het feest van de goedheiligman en zijn zwarte pieten dit jaar skipt of voor wie de dicht- en organisatiekunst uitstekend beheerst: deze ernstig fijne musthaves doen het natuurlijk ook gewoon heel erg goed onder de boom. Zet ze dus meteen op je wishlist voor de kerst. Tippie van ons. Kom maar door met die andere baardmans!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s