SALE @ JACKIE O.

Yes, yes! Wie nog niet genoeg warme essentials in de kast heeft hangen, kan de schade nu ruimschoots inhalen. Jackie O. is deze week weer begonnen met de wintersale en dat betekent dat je de fijnste fashions met 30% korting shopt! Toch best fijn tijdens deze oh-zo expensive decembermaand. Sterker nog: je houdt zelfs nog bestedingsruimte op je kaart over om ook voor zuslief, je mams of vriendinnetje X mooie musthaves te schaken. Zijn die kerstpresentjes ook weer in de pocket. We’re just saying. Trek dus gauw je snowboots aan en stap in de auto richting Noordwijk!

jackieosale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s