NEW LABEL FRENDS @JACKIE O.

Wanneer je heel gezond de sportschool induikt of voor de verandering eens op de fiets stapt richting AH, is een muziekje op de achtergrond geen overbodige luxe. En dus ga jij maar wat graag gewapend met je iPodje de healthy uitdaging aan. Het is alleen zo jammer dat de meeste headphones er doorgaans een tikkeltje boring uitzien. Om nog maar te zwijgen over de weinig elegante vormen en de lompheid waarmee een gemiddeld exemplaar gepaard gaat.

frends1

Gelukkig hebben ze daar bij Frends wat op gevonden! Het label voor fashionable elektronica accessoires heeft onlangs een nieuwe lijn koptelefoons gelanceerd, speciaal voor de modebewuste vrouw. Geïnspireerd door het vakmanschap van vintage jewellery hebben de dames en heren achter Frends een aantal prachtige eyecatchers gecreëerd met luxueuze materialen als leer en handgeslepen metaal. Zo wandel jij voortaan rond met een heus sierraad op of in je oren.

FRENDS_The Layla_Rose

Toch zijn we bij Jackie O. niet alleen maar gevallen voor het design; dankzij de vele technische details zijn de pareltjes vooral ook functioneel. Zo raken de kabels niet in de war, is het leer vuilafstotend en zijn alle exemplaren opvouwbaar. Maar bovenal is vooral ook het geluid legendarisch! Niet geheel onbelangrijk.

frends2

Wanna try? De headphones van Frends vind je vanaf nu ook bij Jackie O. We hebben stoere over-ear modellen, maar ook het iets meer ingetogen in-ear model ligt voor je klaar. Wedden dat een uurtje rekken en strekken op het strand nooit meer hetzelfde is? En ja, meelezende kerstMANNEN, dit pronkstuk misstaat zeker niet onder de boom!

FRENDS_The Ella_Gold

frends3

FRENDS_The Layla_Black

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s