NEW ARRIVALS VAN TOV ESSENTIALS

Diamonds Are a Girl’s Best Friend. Tenminste dat hebben wij vrouwen jaren geleden al heel slim bedacht om ervoor te zorgen dat we zo nu en dan verrast worden met het nodige goud- en zilverwerk. Nee, van een portie bling zijn we beslist niet vies. En daarom vinden we tijdens de kerstdagen maar wat graag een mooi sieraad onder de boom. Meerderen pronkstukken is natuurlijk ook een optie. Good old Santa begrijpt dat vast als geen ander!

Om de beste man nog even een goede tip te geven: deze week is bij Jackie O. weer flink wat moois van TOV ESSENTIALS gearriveerd. Denk gracieuze armbanden, très elegante kettingen en meer van dat moois. Kortom: heerlijke items om van te smullen. Het mooie van TOV is dat de accessoires als het uitgangspunt voor iedere outfit worden gezien. Je shopt dus geen sieraad bij dat ene jurkje, maar een jurkje bij dat ene sierraad!

Aan kwaliteit wordt op geen enkel punt concessies gedaan. Zo wordt er uitsluitend gewerkt met halfedelstenen die met de hand in het eigen atelier in Amsterdam zijn geassembleerd. En dat moet die gekke kerstman toch ook aanspreken; hoeft hij volgend jaar niet wéér met een sierraad aan te komen. Hoewel. Naar het schijnt, kun je volledig verslaafd raken aan de musthaves van TOV.  Sorry Santa. Maar hey, dan maak je ons modemeisjes wel weer heeeel erg blij.

TOV_Essentials_

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s