COOL KINKY KNICKERS

Als we retail marketinggoeroe Mary Portas moeten geloven, willen vrouwen vooral ondergoed dragen dat behalve comfortabel en passend ook nog enigszins charmant is. Oh, en als het even kan dan mogen de beste broekjes volgens Portas ook niet zichtbaar zijn onder een strakke broek of rok. Daar schijnen we niet alleen onszelf, maar ook onze omgeving een groot plezier mee te doen. Waarvan akte!

Mary-Portas_2158425b

Helaas zijn er verdacht weinig lingeriemerken die het voor elkaar hebben gekregen om al deze wensen om te zetten in een collectie perfecte undies. En dus besloot de Britse goeroe zelf maar een label de wereld in te slingeren: Kinky Knickers. Ze pakte het meteen groots aan, want afgezien van het feit dat ze een gesloten fabriek heropende (en dus de werkgelegenheid in The UK van een bescheiden boost voorzag), werd het hele proces ook nog eens gefilmd voor het TV-programma ‘Bottom Line’. In Engeland zijn de undies dan ook razend populair. En nu zijn ze ook verkrijgbaar bij jouw favo shop!

headen_and_quarmby-45_edited-1
Credit: blog.anti-limited.com

De broekjes zijn -jawel- handgemaakt door een team van leerlingen dat speciaal voor het project opgeleid is en o.a. de traditionele kneepjes van het kantklos vak leerde. Bovendien wordt het ondergoed vervaardigd van het allerbeste Nottingham kant dat er te krijgen is. De marketinggoeroe zou geen marketinggoeroe zijn als er niet gedacht was aan de nodige details. En dus vind je in ieder broekje een geheime verborgen boodschap en koop je ieder exemplaar in een mooie cadeauverpakking. Maar bovenal zitten deze Kinky Knickers gewoon heel erg lekker. Jackie O. heeft vier verschillende kleuren voor je klaarliggen!

IMG_3759

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s