KLEURIGE SPRING/SUMMER FAVORIETEN VAN JACKIE O.

Vergeet die eeuwige welles-nietesspelletjes van meneer de verschrikkelijke sneeuwman, het is tijd om de boel wat zonniger in te zien. Fashion-technisch is de winter officieel ‘a wrap’ en we focussen ons stiekem alweer op het oh-zo zonnige voorjaar. Au revoir Hunter boots, helloooo sunnies! Wie binnenkort richting de Côte d’Azur of Ibiza verkast om haar pied-à-terre een lentewaardige make-over te geven, heeft natuurlijk een kersverse garderobe nodig.

Hoog tijd dus om alvast in kaart te brengen met welke tops, jurkjes en jasjes jouw kast opnieuw ingericht kan worden. Bij Jackie O. zijn de eerste spring/summer musthaves inmiddels gearriveerd en de komende weken zullen er nog veel meer fijne fashions volgen. Speciaal voor jou hebben we alvast onze favorieten geselecteerd. Maak je op voor een stijlvolle color splash!

jackienew1

jackienieuw2

jackienieuw3

1. Blazertje Twin-Set
2. Jurkje IRO
3. Vest IRO
4. Sneakers Philippe Model
5. Top Twin-Set
6. Top Hale Bob

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s