COOL VAN CURRENT/ELLIOTT

Het afgelopen weekend hebben we voor het eerst sinds ‘like ever’ weer een heel klein beetje van de zon kunnen genieten. Uit de wind, achter glas en in goed gezelschap van een warme trui was het zowaar best aangenaam. Al nippend van een eerste voorjaarsdrankje beginnen dan plotsklaps de shopkriebels op te spelen.

Als Helga van Leur vervolgens dolblij verkondigt dat de temperaturen richting de 15 graden gaan, slaat de paniek lichtelijk toe. Nee, aan het officiële help-het-wordt-eindelijk-lente-en-nu-heb-ik-niks-om-aan-te-trekken-syndroom kun je niet ontsnappen.

Gelukkig heeft Jackie O. de perfecte remedie gevonden, in de vorm van rekken vol inspiratie én een team verkoopsters dat staat te popelen om jou volledig in het voorjaar te hullen. Bang dat je iets mist? No worries! Vanaf nu lichten we op ons blog iedere week de mooiste spring/summer essentials uit.

Deze week besteden we aandacht aan de oh-zo coole denims van Current/Elliott, hét label waar de A-listers uit hollywood graag in gezien worden. Bij Jackie O. vind je o.a. deze twee lichte cropped skinny’s. Fab met een mooie hak eronder, easy met een elegante ballerina. En het mooie is dat je niet eens hoeft te wachten tot het ECHT lente is. Ook nu doen beide broekjes het heerlijk. Period.

current

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s