NOVELTY DENIM VAN HUDSON

Wie met enige regelmaat onze shop bezoekt, heeft ongetwijfeld gezien hoe het eens zo overwegend blauwe jeans-department van Jackie O. langzaam maar zeker ontpopte tot een ware kleurensensatie. Novelty Denim is dé hit in jouw kledingkast deze zomer en het ziet er niet naar uit dat de trend binnenkort alweer passé is. In de collecties van premium denimlabels als Current/Elliott, 7 For All Mankind en Citizens of Humanity prijken steeds meer pretty printjes, waanzinnige wassingen en coole coatings waar stijlconnaisseurs uit alle windstreken zich maar wat graag aan wagen.

Georgia-May-Jagger-Stars-for-Hudson-Jeans-Spring-2013-Campaign-by-David-Mushegain2-720x720

Voor alle diehard fans van het denim 3.0-tijdperk hebben we goed nieuws! Sinds kort shop je bij Jackie O. ook de pareltjes van Hudson. Het uit Californië afkomstige jeanslabel behoort tot de crème de la crème van de premium jeansindustrie en wordt gedragen door celebs als Olivia Palermo, Heidi Klum, Naomi Watts, Amanda Seyfried en Pippa Middleton. Niet in de laatste plaats vanwege de fantastische fits en het veelzijdige collectiebeeld. Hudson brengt niet alleen een bonte verzameling eyecatchers, maar maakt daarnaast prachtige klassiekers in mooie basiskleuren.

celebshudson_jackie

Ieder paar is sexy en sophisticated, maar heeft tegelijkertijd iets rebels over zich. Logisch dus dat cool-kid Georgia May Jagger (inderdaad de dochter van) zich geen moment bedacht toen ze gevraagd werd om de campagne van Hudson te sieren. Wie zich net als Georgia aan één van de onderstaande exemplaren waagt, beschikt zonder enige twijfel over een portie party in de kast. Hou je het liever wat meer down to earth? Hul je dan in een simpele, maar oh-zo elegante blauwe variant van Hudson. Effortless chic, that is.

hudson_jackie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s