PRE FALL 2013 LOOKS

De zomer is nog geen twee weken oud en Jackie O. heeft stiekem alweer najaarskriebels. Want als de zon dan toch niet van zich laat horen, kunnen we net zo goed vooruitblikken op die nu al (fashion-technisch) legendarische herfst. Jackie O. selecteerde zes fijne fall trends én vond daar zes minstens zo fijne looks bij. Ladies die van alle seizoenen thuis zijn, kunnen meteen aan de slag: deze onbetwiste essentials hangen nu in de winkel!

JACKIE_LOOKBOOK_PREFALL2013_2-gr

#1 Groen, groener, groenst. Er zijn weinig designers die er niet aan doen. Ook de welbekende camouflageprint duikt massaal op in het najaar. Alexander Wang is fan, Michael Kors kan niet zonder. Nu jij nog.

#2 Oversized is hét woord van 2013. Voor de jassen is er in deze categorie een hoofdrol weggelegd. Met dank aan ontwerpers als Prabal Gurung en Phillip Lim.

JACKIE_LOOKBOOK_PREFALL2013_1

#3 Wegens succes geprolongeerd. De oh-zo classy geruite wollen stof was vorig jaar al een grote hit en krijgt dit jaar een net even iets spannender vervolg. Combineer met onverwachte materialen en super vrouwelijke fashions voor de ultieme 2013-versie van deze trend.

#4 De Tuxedo wordt in een vers -jawel- jasje gestoken dit seizoen. Combineer met witte essentials voor een klassieke look of hou het simpel en sober met black on black. Altijd goed.

JACKIE_LOOKBOOK_PREFALL2013_3

#5 Dit najaar straal jij als nooit tevoren met een goede dosis metallic in de kast! Marc Jacobs omarmt de trend, evenals modehuis Lanvin. Shine bright like a diamond!

#6 Voor wie zwart, grijs en wit toch net even wat te braaf vindt, hangt er het nodige rood in de rekken. Very Dolce & Gabbana!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s