NIEUW LABEL | BY MALENE BIRGER

Moderne klassiekers met een artistiek randje. Malene Birger hult de onbetwiste fashion fundamentals al tien jaar in een spannend jasje door gedoseerd te spelen met prints, contrasten en silhouetten. Daarbij laat de van oorsprong Deense ontwerpster zich vooral leiden door wat er in het dagelijks leven op haar pad komt. Van kunst en cultuur tot binnenhuisarchitectuur. Maar ook de verschillende plekken waar ze zich door de jaren heen gevestigd heeft, zijn terug te vinden in de designs.

Het resultaat is een rijke collectie essentials met mooie afwerkingen en interessante details. Pure sophistication als je het ons vraagt. En daarmee verdient dit prachtige pareltje een mooi plekje in onze shop. De eerste F/W 2013 creaties zijn inmiddels gearriveerd en jullie blijken nu al en masse te vallen voor de new kid in town. Dat belooft wat voor het komende seizoen!

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je onze favoriete picks van het seizoen. Voor meer Malene breng je een bezoekje aan  Jackie O.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s