WINTER ESSENTIALS | CANADA GOOSE

Oktober is de ultieme maand om jouw garderobe te voorzien van een verse collectie warmhoudertjes. Bovenaan de gemiddelde wishlist prijkt toch wel een nieuwe winterjas. En laat Jackie O. er op dat gebied nou net een pareltje bij hebben. Canada Goose geeft sinds kort acte de présence in onze rekken. Het uit Toronto afkomstige merk is zonder enige twijfel hét outerwear label van het moment. Met fijne functionele eigenschappen en een uiterst aanlokkelijke (H)IT-status is het wat ons betreft toch wel de Range Rover onder de jassen. Blauwbekken wordt vakkundig en vooral stijlvol uitgebannen met dank aan de vele technische hoogstandjes. Hieronder een overzicht van de exemplaren die je op dit moment bij Jackie O. kunt shoppen:

This slideshow requires JavaScript.

Mocht je nog twijfelen, dan onderwerpen wij je maar wat graag aan een uitgebreide passessie. Kijk vooral niet raar op als je met een exemplaar de winkel uitwandelt, want als je eenmaal aan dit draagbare premium dekbedje begint, wil je nooit meer zonder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s