JACKIE O. F/W 13 FASHION SHOW

Begin oktober organiseerde Jackie O. ter ere van een nieuw seizoen fijne fashions weer een exclusieve modeshow speciaal voor vaste klanten. Onder het genot van diverse hapjes van SWNKLS, een goed glas Bubb Royal en het prachtige stemgeluid van zangeres Barbara Straathof werden de highlights uit de Fall/Winter 2013 collectie aan de aanwezige fashion-fanaten gepresenteerd.

Uiteraard konden de vele runway looks na afloop van het event meteen geshopt worden. Alle genodigden gingen er bovendien met een heerlijke goodie bag vol fijns van o.a. By Malene Birger, Supertrash, American Vintage, Smaak Amsterdam, DNA, Barong Barong en ICI Paris XL Noordwijk vandoor. Hieronder een impressie van het modespektakel. Meer fall/winter 2013 looks vind je hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s