NEW ARRIVALS | MY FLAME SOJAKAARSEN

Hallo november! Nu de dagen weer donkerder worden, slaan de meeste ladies lichtelijk aan het huismussen. De haard mag weer aan, bankhangen is het nieuwe strandhangen en ook het welbekende filmavondje is back in business. Dat we het motto ‘nooit meer naar huis’ voor nu even aan de spreekwoordelijke wilgen hebben gehangen, is alles behalve boring. Want Jackie O. zorgt ervoor dat je ook binnen de muren van je eigen casa wordt omringd door stijl.

1260893_177842659067808_1862450222_n

Sinds kort shop je bij ons de sophisticated sojakaarsen van My Flame, ofwel dé huiskamerhit van het moment. De liefde voor natuurlijke sfeermakers is overgewaaid uit wereldsteden als NYC en Londen, waar ze inmiddels niet meer zonder kunnen. En terecht. Want sojakaarsen zijn gemaakt van sojabonen en bevatten, in tegenstelling tot veel andere vlammende verlichters, géén paraffine. Dat is niet alleen stukken gezonder, maar ook veel liever voor witte muren en strak gestuukte plafonds. Daarnaast kun je veel langer en intenser genieten van de sojavariant.

De exemplaren van My Flame zijn voorzien van mooie, grappige en aansprekende spreuken. Met drie verschillende geuren, zit er voor iedereen een favoriet tussen. En daarmee is het een ideaal presentje voor jezelf of voor onder de boom. Je kunt er immers niet vroeg genoeg mee beginnen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s