SALE STARTS TODAY!

Goed nieuws op de regenachtige zaterdagmorgen. Vanaf vandaag is de Jackie O. wintersale officieel een feit en dát betekent maar één ding: adios verplichtingen, hallo uitgebreide shopsessie! Met kortingen tot wel 30% vind je in onze rekken de fijnste winter essentials voor nog fijnere prijsjes. Van lekkere knits tot fancy pre-Christmas tops en van pretty pants tot niet te missen accessoires. Ideaal voor wie nog een rondje decemberpresentjes versieren op de agenda heeft staan. Of voor wie nog wel wat warmte in de kast kan gebruiken (nooit genoeg zo luidt het devies). Kortom: een uiterst briljant begin van het weekend als je het ons vraagt. Gauw je cappuccino achterover gooien en dan in één rechte lijn naar Hoofdstraat.

jackieosalefw13blogdef490

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s