SOFT, NEUTRAL EN COOL TONES

Zodra de eerste zonnige middag van het jaar zich heeft aangediend, wordt het hoog tijd om jezelf een minstens zo zonnige look aan te meten. Komt dát even goed uit! De komende weken arriveren er non-stop sophisticated spring essentials bij Jackie O. Maar aan welke trends wagen we ons dit seizoen? Welke tinten duiken er op in onze garderobe? Ter inspiratie hebben we alvast drie killer kleurencombo’s verzameld, zodat je tijdens een volgende shopsessie precies weet welke fashions er op de kop getikt moeten worden. Hallo excitement! Check hieronder hoe “onze” labels de tone zetten dit voorjaar:

>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s