FALL/WINTER LOOKS

Hallo, vorstelijke avondjes bankhangen voor de open haard! Looks like we’re finally falling for fall. Nu we zowaar de ‘we-love-winter-smaak’ te pakken krijgen, is jouw garderobe totally toe aan een kast verwarmende update. Maar welke essentials staan er dit jaar eigenlijk op de fashion shortlist? Met wat voor jas (of eigenlijk jassen) trotseer jij de kou? En op welk paar oh-zo elegante hakken schuif jij stijlvol aan tijdens het kerstdiner?

In onze shop werden vorige maand dé ultieme fall/winter looks uit de collectie wereldkundig gemaakt. De modellen hadden letterlijk alles uit de kast gehaald om front row-ers en andere genodigden te trakteren op een fabuleus modespektakel. Een compleet arsenaal aan fijne creaties met een heerlijk hoog winter-wow-gehalte schreed daarbij over de rode Jackie O. loper. Van chunky knits tot classy coats en van de meest begeerde denims tot de ultieme december dresses. Show gemist? Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Bekijk hier meer fall/winter looks van 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s