Jackie O. Fashion Night

Van champagnebar tot livemuziek. De Jackie O. Fashion Night, afgelopen voorjaar, was een fabuleuze avond met een zomers tintje. Een hoofdrol was uiteraard weggelegd voor onze kersverse spring/summer ’15 collectie, die op bijzondere wijze geshowd werd aan de gasten. Deze keer niet op de catwalk, maar dwars door de winkel, de hele avond lang. Terwijl de designers van Marthje spraken over de nieuwe oorbellencollectie en de dames van MC Wellness trakteerden op beautyworkshops, lieten rondwandelende modellen alle aanwezige ‘fashion loving ladies’ dé looks van het zomerseizoen zien. Een kleine impressie van een groots event:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s