ABOUT

Jackie O. is een inspirerende plek voor stijlconnaisseurs en fashionfanaten. Onze collectie omvat een verfrissende blend van Franse elegantie en Italiaanse glam chic. We bieden je een rijke serie pronkstukken van nationale en internationale toplabels die niet mogen ontbreken in de kast van de hedendaagse fashionista.

Pareltjes van Antik Batik, American Vintage en IRO worden gemixt met creaties van Patrizia Pepe en Twin-Set. En allemaal behoren ze tot de crème de la crème van de fashionscene, gebaseerd op de laatste trends en het beste dat de modewereld heeft voortgebracht.

Jackie Store 2 groot (1 van 1)

Net als haar naamgever is Jackie O. vrouwelijk, vernieuwend, charmant en gracieus. Met een uitgebalanceerde collectie en een omvangrijk kleurenpallet bieden we een brede range musthaves voor ieder moment van de dag. Van een fancy feestje tot een tripje naar de Hamptons en van een romantisch tafelen bij Nobu tot een inspirerend bezoek aan het modemuseum.

Jackie O. omvat een totaalcollectie met naast kleding ook ruimte voor schoenen, tassen, sieraden, parfums en champagne. En dat maakt het tot een toegankelijk modewalhalla voor iedereen die graag stijlvol door het leven gaat.

Jackie Panoama klein

Jackie O. daagt je uit tot eindeloos proberen, combineren en variëren. Maar je staat er zeker niet alleen voor. Onze verkoopsters hebben de nodige fashion sense en adviseren je graag bij het vinden van dat ene gedroomde jurkje of de perfecte jeans. Ze vertellen je alles over de nieuwste trends, coole stijltjes en niet te missen new arrivals.

Sinds 2012 beschikt Jackie O. over een unieke SuperTrash shop-in-shop die tot de nok toe gevuld is met de mooiste creaties van het IT-girl label. Alle topstukken uit de fabuleuze collectie geven acte de présence. Van maxi dress tot jumpsuit en van denim short tot biker jasje. Wie niet kan kiezen uit deze ongedwongen yet super vrouwelijke high-fashion picks hult zich simpelweg van top tot teen in stijlvol SuperTrash. Zoals het een ware fashionista betaamt.

Jackie Store 1 groot (1 van 1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s